Pisaroita & Koukeroita - Sivellintekniikkakurssi

Verkkokurssi

MAKSU LUOTTOKORILLA: Valitse haluamasi paketti alta. Lisää nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä maksutietosi, ja tilaa klikkaamalla nappia!
Huom! Lisääthän osoitetietosi ja puhelinnumerosi, jos tilaat myös sivellinpaketin.

Haluatko maksaa verkkopankissa? Pääset maksamaan verkkopankissa tästä.  
 
HALUATKO MAKSAA EDENREDIN TAI E-PASSIN VERKKOMAKSULLA? 
EDENRED: Klikkaa tästä ja pääset suoraan MyEdenredin Edenred Pay -maksusivulle, jossa voit maksaa kurssin summan. Lähetä sen jälkeen sähköpostia minulle. EPASSI: Laita viestiä riina@riinalaineartist.com ja saat ohjeet ostamiseen.

HUOM! Kulttuuripassilla voit maksaa vain kurssin osuuden - halutessasi myös maalisetin, saat maksuohjeet siihen. Verkkopankissa ja kultuuriedulla maksaessasi saat tunnukset kurssille viimeistään seuraavana päivänä, luottokorttimaksulla (tällä sivulla alla) saat tunnukset saman tien.

Vaihtoehdot

Sivellintekniikka - verkkokurssi 79
Sivellintekniikka - verkkokurssi & Sivellinpaketti 117.40

Yhteenveto/ Order summary

    Pisaroita & Koukeroita - Sivellintekniikkakurssi 79
    Käytä kuponkikoodia
    Käytä
    Summa
    €79

    Yhteystiedot

      Jatka

      Maksutiedot

        By submitting this form you agree to our terms and conditions./ Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Toimitus- ja sopimusehdot ja Rekisteriseloste
        By submitting this form you agree to our terms and conditions./ Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Toimitus- ja sopimusehdot ja Rekisteriseloste

        Mitä saat valitsemalla tämän vaihtoehdon?

        • Sivellintekniikka-verkkokurssi
          materiaaleineen

        "Suosittelen kyllä tätä kurssia ihan kaikentasoisille tekijöille, jotka innostunut maalauksesta! Mutta varsinkin heille jotka eivät ole juuri kasvomaalauksia ja bodypaintingia niin paljon treenanneet. Uskon, että näistä taidoista on erittäin paljon apua myös vaikka ei olisi tarkoitus bodypaintingia niin paljon jatkossa tehdäkään. Itse maskeeraajana mietin että tää sopis hyvin sekä kauneusmeikkaajille että teatterimaskeeraajille. " 

        KRISTA

        Kurssi on ollut todella kiva ja odotan jo kovasti jatkokurssia. 😉 ❤️ Olet kyllä onnistunut innostamaan minut tähän taiteenlajiin. Kiitos siitä sinulle.

        KATJA

        "Olen eilen ja tänään jo päässyt harjoittelee sivellinjuttuja, viivoja ja pisaroita! Mahtavaa!! En siis todellakaan ole mikään piirtäjä/maalari. Tikku-ukkoja ja kiemuroita piirtelen jos jotakin. Mut VAU!! Parilla jutulla sai hienoja kuvioita =)" 

        ANNA